Poznato je da mnogi naši pjevači i pjevačice na svojim nastupima, pored svih divnih stvari koje im se dešavaju na koncertima u druženju sa svojom publikom, znaju često da imaju i neke neugodnosti sa svojom publikom, koje znaju da budu veoma neprijatne, a dosta često i opasne po zdravlje i po život. Nije se jednom desilo da je neki fan bio malo više agresivan prema svome muzičkom idolu u želji da mu se što više približi, a to je često znalo da dovede do nekih opasnih situacija i do povrjeđivanja. Tako je i poznata pjevačica Marija Šerifović ovih dana održala jedan mini koncert u jednom tržnom centru, a tom prilikom je zadobila ozbiljnu povredu, kada ju je napala njoj nepoznata žena

Marija je u jednom trenutku sišla u publiku da se fotografiše sa djecom, a ata nepoznata žena ju je napala da se fotografiše i sa njom, te ju je tom prilikom udarila telefonom po ruci. Marija se povodom ovoga nemilog događaja oglasila i na društvenim mrežama, te je otkrila šta se sve desilo, a na snimci se može primijetiti kako Marija drži led na ramenu:

“Koncert je bio strava. Ja sam prvi put posle mnogo godina riješila da siđem u prve redove i pozdravim svu dječicu. I onda naletim na najneartikulisanije biće koje mi je iz “prevelike ljubavi” izvalilo rame na patos. Čekam šta će da se desi kad se malo oglasi. Narod nije normalan, izvali mi žena rame”, rekla je Marija. Mnogi su joj poželjeli brz oporavak, a dosta njenih fanova je mišljenja da je Marija dobro i prošla.

 

Preporučeno