Voditeljka Jovana Jeremić uvek plijeni pažnju javnosti i medija, a često je u centru pažnje kao diplomac državnog univerziteta i student generacije. Jednom prilikom, Jovana je diplomirala i magistrirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Diplomirala je sa prosjekom 9,34, a magistrirala 2014. godine sa prosjekom 9,25.

 

“Koliko uspomena bude ove diplome, koliko je suza, bubuljica i znojenja bilo- rekla je voditeljka dok je pokazivala svoju diplomu sa osnovnih studija. Visoki prosjek ocjena ne spašava je uvijek od problema” – jednom je šokirala sve izjavom da se osjeća kao Don Quijote.

 

Osećam se kao lik iz “Don Kihota”, onaj koji se bori protiv vetrenjača. Ona razumije da se Quijote bori protiv vjetrenjača, jer je ne vole kvaziintelektualci. I sama se bori protiv vjetrenjača jer shvaća da one zapravo nisu prijetnja. – Volim da nerviram kvazi intelektualce jer oni imaju diplome sa privatnih fakulteta i sramota ih je da to kažu. Ja sam prva koja maše diplomom državnog fakulteta i mahaću do smrti, mahali bi i oni kad bi imali sa čim. U tome je problem, ne maše se sa privatnim fakultetom, nego samo sa državnim – priča Jovana i sa diplomom u ruci dodaje – od ovoga pada glava.

Oglasi - Advertisement