2010 godine, rodjene su Ava Mari i Lea Rous, a ubrzo posle rodjenja proglasene su najljepsim blizankinjama u regionu, citav svijet je znao za njih i prije nego sto su prohodale…

Njihova ljepota je cista priroda i dar od boga..Imaju savrsen ten, svilenkastu plavu kosu, simetricna lica, i od samog djetinstva njihova majka Dzeki klements bila je upitana bezbroj puta zasto ih ne bi pustila u svijet modelinga..

– Cesto su mi ljudi govorili: “Vaoo, bas su lijepe,prelijepe, stvarno bi trebalo da razmislite o tome da ih ukljucite u svijet mode i manekenstva…”

Ove blizankinje imaju i starijeg brata, i bas kada je Dzeki odlucila da pokusa da ih ubaci u modeling, u momentu kada su djevojcice imale oko 7 mjeseci, shvatila je da to nije nikako izvodljivo zbog velikih prezahtjevnih obaveza koji je taj zivot u modelingu nametao..

– Moj prvi pokušaj bio je kratkotrajan i odlučila sam da nije pravi trenutak – rekla je Džaki i dodala da je sačekala 7. rođendan devojčica kako bi mogle same da donesu odluku da li žele da se bave modelingom.

– Rekla sam ćerkama, da ako su spremne, mogu pored plesa i plivanja, da se bave i modelingom – ispričala je ova mama, uz komentar da su tada počele da skaču od sreće i da su jedva čekale da počnu. Džeki je istakla i da Ava i Lea vole da nastupaju i da budu u centru pažnje.

Preporučujemo