Modna dizajnerka iz Amerike Džil Dod danas ima 59 godina a u svojoj mladosti ona je bila manekenka za kojom su mnogi muškarci uzdisali. U svojoj 20-oj godini je živjela u luksuzu i imala je puno novca a putovanja i druženja sa pripadnicima elite su za nju tada bili uobičajeni.

Na jednoj žurki u Monaku ona je upoznala početkom osamdesetih godina bogatog šeika Adnana Kašogija koji je bio i jedan od najpoznatijih trgovaca oružjem u svijetu i zaljubila se u njega. On je od nje bio stariji dvadeset gdoina i jako dobro je znao kako da je zavede što i nije bilo teško jer je bila veoma mlada.

Ona je nakon toliko vremena danas progovorila o svemu i rekla je da je on šokirao prilikom samog upoznavanja tako što je sam sebe isjekao i svojom krvlju je na njenoj ruci napisao Volim te. Iako je bila šokirana istovremeno je pomislila kako je to slatko i duhovito i odmah je pala na njegov šarm. On je tada već imao jednu zakonitu ženu koja mu je rodila petero djece ali je po šerijatskom zakonu imao pravo na njih još 11 i Džil je postala jedna od njih.

Ona je znala da je on oženjen ali je bio jako uporan u tome da je osvoji, vodio je na romantična putovanja po cijelom svijetu i obasipao poklonima i pažnjom i ona je bez razmišljanja pristala da bude jedna od njegovih žena za zadovoljstvo. On joj je tada ponudio i ugovor na pet godina u kojem je pisalo da on ima prava na nju i da će mu ona biit na usluzi kada god to poželi. Međutim vremenom je postajala ljubomorna na ostale žene i više nije željela tako da živi i napustila ga je.

Preporučujemo