Danas vam donosimo zabavnu činjenicu koja vam može promijeniti život. Ipak, dok su jesen i hladniji dani na putu, sada ćete imati manje vremena u svom dvorištu i bašti. Ipak, govorimo o bijelim tartufima, ili kuhinjskim dijamantima kako su obično poznati. Ova gljiva na našem tržištu vrijedi od 2000€ do 8000€, pa ako je posjedujete, lako se možete obogatiti!

 

Ovi takozvani bijeli dijamanti mogu se naći na našim prostorima, a sigurno ih možemo pronaći na oko 250 lokacija. Iako retko ko želi da priča o tome, mi vam sigurno donosimo ovu vijest, iz raznih stručnih i istraživačkih radova. U Srbiji je posao već u funkciji i zbog toga mnogi ćute kako bi smanjili konkurenciju.Pogodno stanište za bele tartuf je divljina, a konkretno, ovi tartufi se nikada ne preporučuju i ne mogu se veštački uzgajati.

 

Pored toga, dosta utiču na obnavljanje sive moždane ćelije što je svakako za svaku preporuku. U Americi vrijednost ovih tartufa je još veća, a srednje veličine hamburger koji u sebi sadrži i njih košta čak 5 hiljada dolara.

Preporučujemo