Definitivno jedna od posljednjih folk pjevačica koja se pojavila na javnoj sceni, Indira Radić njeguje staru narodnu glazbu i oduvijek je bila cijenjena. Posljednji put to se dogodilo 2005. godine kada je surađivala s Alenom Islamovićem na pjesmi Lopov. Cijeli Balkanski poluotok uglas je pjevušio pjesmu, a onda je Indira jednostavno nestala sa scene.

 

Nakon raspada braka odlučila je prodati sve što ima u Beogradu i kupila veliko imanje na selu gdje je izgradila veliko imanje po uzoru na meksičku sapunicu, a kako kaže, oduvijek živi sasvim normalan život. od.Kasnije bez pritiska. Nedavno je izjavila za srbijanske medije da bi joj bilo bolje da se napuni u zemlji kada se vrati s velike turneje u SAD-u, što ju je svakako vratilo u život.

 

 

Inače, karijeru je započela u rodnom Doboju, a prvi veliki uspjeh zabilježio je u Sarajevu kada je pobijedila na natjecanju pjevača amatera na Ilijinskom festivalu. Neposredno prije Ratta udala se prvi put i dobila sina Severina kojeg je otac doveo u Beograd, o kojem nije znala ništa pune 4 godine rata u BiH. Prvi put ga je upoznala 1996.

 

 

Indira je najpoznatija po svojoj kovrčavoj kosi, koja se kreće od crvene do crne ili smeđe. Ipak, vrijedi napomenuti da se tijekom posljednjeg pojavljivanja u javnosti prilično udebljala. Kako je rekla nakon showa, sada ima 90 kg, ali se i dalje osjeća dobro.

Preporučujemo