Poznato je da je Dalila Dragojević trenutna učesnica rijalitija Zadruga, te je jedna od učesnica o kojoj se u posljednjih nekoliko mjeseci najviše govori u medijima, ali i na društvenim mrežama, i to zbog prevare svoga muža Dejana, koju je napravila pred kamerama sa Filipom Carem. Podsjećanja radi ona je u rijaliti ušla zajedno sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, a tada su važili za skladan par, ali već na samome početku desilo se nešto što je malo ko predviđao. Dalila se zaljubila u Cara, sa kojim je na kraju, javno i prevarila svoga muža, pred milionima gledalaca

Kada je njen izgled u pitanju, mnogi koji je poznju od prije kažu da je ona skoro neprepoznatljiva, te da je uradila dosta estetskih korekcija na sebi, pa tako su mnogi ostali šokirani na neke njene maturske fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama, jer po mnogima, tu se i ne vidi da se radi o istoj Dalili. Njena slika sa mature je na društvenim mrežama postala pravi hit, a ona je na maturu došla u čipkastoj haljini, ispod koje nije imala donji veš, a to se da primijetiti i na fotografiji. I ona sama je bila ovu fotografiju objavila prije nekoliko godina, a uz nju je tada napisala sljedeće:

“Parkiramo se sa autom, ja izlazim a svi bez teksta u fazonu ‘ko je ova’? A u meni onaj najljepši ženski osjećaj, onaj osećaj kada si sama sebi lijepa i najljepša. U sebi ponavljam ‘Bože samo da se ne okliznem, da ne padnem pred dušmanima,samo da uđemo u salu što prije’ Prilaze profesori s pitanjem ‘Dalila gdje si ti takva krenula’, a dječaci me brane: ‘Profesore pa zar nemamo najlepšu vršnjakinju’… imate reče profesor, ‘ali da dođe u ovakvoj haljini pa i nije baš dobro za srce nas starijih koji trebamo još generacija da ispratimo’”

Preporučeno