Jedna od svakako zanimljivijih bivših učesnica Zadruge je Maja Marinković, koja je posljednjih dana u centru pažnje zbog medijskog rata kojeg vodi sa svojim bivšim prijateljem Branislavom Radonićem Brendonom, pa je njegova najnovija objava na društvenim mrežama privukla mnogo pažnje. Sudeći po naslovu Brendonove objave, Maja je na sav glas vrijeđala i psovala svoga oca Takija, a na snimku kojeg je postavio Brendon Maja na krevetu sjedi, skoro skroz gola i priča na telefon:

” Neću da se smirim uopšte. Sram te bilo. Đubre jedno matoro, j***m li ti mamu u p***u’‘ – čuje se Maja, a Brendon ju je krišom snimao. Podsjećanja radi, sukob ovioh bivših prijatelja je započeo kada je Maja izignorisala Brendonov poziv da i ona bude dijelom njegovog Youtube kanala, a on je ne tako davno na svom kanalu žestoko opleo po svojoj bivšoj prijateljici:

” Ona je bila kod mene u nervnom rastrojstvu, da je zvala sve ljude koje poznaje, da skoro od svih dobila odbijen poziv, smarala je Janjuša ljetos, njen plan je bio da je prihvati kao djevojku i da ga pridobije sa djetetom. Ona je bila pod znakom pitanja da li je stvarno bila trudna sa Janjušem ili sa Filipom Carem. Ona je meni objašnjavala te njene odnose, radili su na tome generalno, ona je svjesno zatrudnjela sa Janjušem, još u rijalitiju, misleći da će on nju u potpunosti prihvatiti, jer zna kakav odnos ima prema svojoj kćerki, jer zna da voli djecu. Ona dolazi jedan dan kod mene i nesigurna da li je zatrudnjela sa Janjušem ili sa Carem. Ja sam što se tiče tih tema katastrofa, ne podržavam abortuse” – rekao je Brendon tada.

Sporni video možete da pogledate OVDJE

 

Preporučeno