Ispovijest ove žene je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama, a ona je sa svima željela da podijeli svoje loše iskustvo koje je imala sa svojim suprugom kao upozorenje drugim ženama da budu oprezne. Kako je ispričala, njen suprug je bio u kupatilu kada mu je na Facebooku stigla nova poruka. Kaže da nikada nije sumnjala u njega, ali je iz radoznalosti prišla laptopu te je pogledala od koga je poruka. Shvatila je da se tu radi o njihovoj zajedničkoj prijateljici, da je to žena preko koje su se upoznali, a kada je vidjela da ona pita za nju, ova se žena počela sa njom dopisivati, a da nije ni slutila na šta će sve to da izađe

Kako kaže, bacila je pogled na muževljeva stara dopisivanja i brzo se pokajala, jer je vidjela da se njen muž dopisivao sa prijateljicom njihove kćerke, te je vidjela da je tu bilo mnogo bolesnih i vulgarnih izraza. tako je u jednoj poruci te djevojke vidjela da je ona napisala njenom mužu kako joj je bilo divno dan prije, te da je konačno osjetila šta to znači biti žena. kako kaže, izašla je iz toga razgovora, a mužu nije rekla šta je vidjela, ali joj se život sa 45 godina starosti bio srušio, te je na kraju priču završila na ovaj način:

”Evo od jučer razmišljam šta je najbolje da uradim, čak sam pomišljala da ga prijavim policiji, ali ne želim da budem razlog tome da i drugi ispaštaju zbog mene. Ne bi me toliko povrijedilo da je u pitanju žena zrelih godina, ali ova djevojka je zapravo djevojčica od samo 16 godina, kao i naša kćerka. Saznanje da sam život provela sa bolesnim gadom me ubija. Suprug mi se zgadio.”

Preporučujemo