Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos, vratila se u Hrvatsku iz Kanade nakon dužeg vremena. Ona je osamdesetih i devedesetih na ovim prostorima bila jedna od poznatijih i popularnijih pjevačica, da bi nakon toga doživjela zaista tužnu sudbinu zbog čega se povukla iz javnosti, a poslije toga je spakovala kofere te napustila Hrvatsku i otišla u Kanadu. Ona je svoju karijeru započela kao članica poznate grupe ”Srebrna krila” da bi nakon toga započela svoju solo karijeru, a svi je na ovim prostorima pamte po njenim velikim hitovima  „Metak“ i „Ne tražim ništa“.

Ipak, njen burni privatni život je njenu karijeru bacio u drugi plan, pa se posebno pisalo o njenoj aferi sa bivšim suprugom Josipom Radeljakom Dikanom, a sasvim malo o njenim poslovnim uspjesima. Vlatka je 2001. godine, kada je imala 31 godinu, započela vezu sa tada 58-godišnjim Josipom Radeljakom. Desilo se i vjenčanje, a u svojoj knjizi ”Život u raju” je opisala kroz kakve je sve probleme prolazila: „Od obožavane žene koja je dobivala crvene ruže i poruke, postala sam dio posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa prtljagom“, navela je Vlatka jednom prilikom.

Tu svoju autobiografiju je bila napisala za dva mjeseca a knjiga je prodata u 25 hiljada primjeraka Ona je u knjizi otkrila kako se po prvi puta sa svojim mužem žestoko posvađala te e i raskinula sa njim nakon večere koja je bila kod Petra Graše, a an kojoj su bili i pjevačica Ivana Banfić sa svojim tadašnjim mužem. Vlatki je mnogo smetalo što je Ivana cijelu večer njenom suprugu nešto šaputala na uho, te mu je narednog jutra bila napravila ljubomornu scenu, a na njen ispad, kako je rekla Vlatka, Josip je reagovao nasilno

Ostatak pročitajte OVDJE

 

Preporučujemo