Poznato je da su rijaliti programi veoma popularni u Srbiji i u našoj regiji, te je samo u Srbiji u posljednjih dvadesetak godina bilo više formi ovoga TV programa, kroz koje je prošao veliki broj učesnika sa više ili manje uspjeha koji jesu ili nisu ostavili neki trag, a neki od njih su postali i pravi profesionalni rijaliti učesnici, bez kojih se ne može zamisliti više ni jedan rijaliti. Za Divnu DNK i za Marka se zna da se jedan duži vremenski period nisu pojavljivali u javnosti, a sada su zajedno bili gosti u jednoj TV emisiji, a Divna je priznala da je trudna: ” Super smo, na nivou, sve je dobro! Marko radi, vrijedan je! Dobila sam poklon za osmi mart, ali tek drugi dan. Sakrio je taj poklon, parfem, dezodorans i gel za tuširanje sam dobila” – priča Divna DNK u emisiji “Pitam za druga”.

Nakon toga se i Marko pohvalio kako je Divna u drugom stanju te da čekaju svoje treće dijete i da je Divna već u petom mjesecu trudnoće. Progovorili su i zašto ih nije bilo toliko dugo u medijima, te su rekli da ih nema jer se kod njih radi, bave se poljoprivredom, te se ima mnogo posal i oko kuće, ali eto, pojavili su se u ovoj emisiji. Dali su i svoje komentare na Zadrugare iz ove sezone, te su otkrili i koji su njihovi favoriti: ” Dalila je glupa, nije mi jasno, hoće vezu, muža, a ima ljubavnika. Miki mi je favorit. Dejana isto baš gotivim, našao je djevojku koja ga cijeni i voli, a Dalila nije za njega” – kaže Divna.

Divna je rekla i neke stvari o odnosu između nje i Marka: ” Ja i dalje ljubomorišem, jer prvo stavi lozinku koju ja znam, a posle stavi neku koju ne znam. Će budu skandali! Ja nemam ni telefon” – zaključila je bivša zadrugarka.

Preporučeno