Kao što je mnogima poznato Dragan Stojković Bosanac je već dugi niz godina nezamijenjivi član žirija i mentor u Zvezdama Granda, ali isto tako se smatra i za jednog od najstrožijih u žiriju, pa je poznat i po tome da veoma teško takmičarima daje svoj glas, te da ga malo ko može nagovoriti da promijeni svoje mišljenje. Ipak tema ovoga teksta je malo više njegova kćerka Aleksandra Stojković Džidža, koja je isto tako pjevačica, a koja je nedavno iznenadila javnost sa nekim svojim izjavama

Ona je rekla da bi voljela kada bi bila u mogućnosti da se opet prijavi u Zvezde Granda, te da bi radila na tome da joj mentor bude Ceca Ražnatović, jer smatra da bi ona mnogo bolje mogla da stvori od nje zvijezdu nego što bi to mogao njen otac. Izgleda da je Džidži malo zasmetalo što se njen otac preko njenog imena u par navrata prepucavao sa Cecom, te je rekla da bi voljela da stane ispred njih dvoje kao kandidat, da bi je mogli bez smetnje komentarisati, ali pred njom:

“Iznervira me kada mene spominju tamo. Možda da se prijavim sljedeće godine na takmičenje i pružim im zadovoljstvo da me komentarišu. Za mentora bih izabrala Cecu da ona od mene napravi zvijezdu kad već otac nije uspio u tome. Ja bih nju maltretirala svaki dan, zvala bih je da radimo svakog dana, da vježbamo. Ne bi imala mira od mene ni minut”, rekla je Džidža pa je dodala: “Mom tati ne mogu ništa da kažu jer je on jedan neprikosnoveni kompozitor, nemaju za šta da se uhvate, pa se hvataju za mene. Ja sam možda imala nekih grešaka, ali mog oca ne može da povrijedi kada neko spomene mene. Mi smo veoma stameni!” 

 

Preporučeno