Danas vam donosimo jednu zanimljivu priču iz Srbije koju je otvoreno podelio mladić Aleksandar Dramičanin. On je na svom Instagram profilu podijelio smiješnu transformaciju svoje bake. Po zanimanju je frizer, pa je odlučio da ispoštuje i obraduje svoju baku Miloratku tako što je napravio potpunu transformaciju.

 

S obzirom da zna sve o šminkanju i frizurama, posebno je zamolio baku da joj vrati nekadašnji sjaj sa osmehom na licu. On je na Instagramu podelio fotografiju pre i posle transformacije bake Miloratke, a svi su bili iznenađeni kada su videli nivo posla koji mladić obavlja. Po licu njene bake se moglo zaključiti da je uživala u cijeloj tranziciji. Odmah ispod snimka baka je napisala moja najbolja baka Milo Ratka, na snimku ima maramu na glavi i nije obučena.

 

Baki je ofarbao kosu u boju meda, naglasila njene plave oči, a na usne stavila crveni ruž.Kosu je isfenirao i obukao baki šarene cvjetne bluze i učinio da njegova baka izgleda kao filmska diva. Na slici ispod transformacije napisao je da pored svih prelijepih žena koje je imao prilike da sredi

Preporučujemo