Rad Bogdanović, stručni savjetnik Radio televizije Srbije, iznio je svoje mišljenje o dolasku ženske nogometne reprezentacije u Katar.

 

Rade Bogdanović progovorila je o svom razmišljanju o situaciji u našoj reprezentaciji i dolasku stožernih nogometašica katarske reprezentacije.

 

 

– Ne sviđa mi se što tamo idu žene. Mislim da je jako loša organizacija s velikim brojem ljudi koji nisu reprezentativci i Nogometni savez u hotelu. Imamo generaciju vrlo talentiranih i dobrih nogometaša, ali nitko od njih nije služio vojni rok i to je problem. Ako prođu, znaju da ćeš preživjeti pet-šest mjeseci bez roditelja i djevojke, a ako si dobar vojnik, dat će te na dopust. No, nažalost, nisu uspjeli, zato su se nekako razmazili – započeo je Bogdanović, pa nastavio na temi:

 

– Sad kad žene sa suprugama dođu u lov, zbog novca, to je stvarno parada kiča. Kad su stigli tamo, nisu bili ni sretni ni raspoloženi, ali nadam se da shvaćaju važnost igranja protiv Švicarske, sutra će pred TV-om navijati gotovo četiri milijuna navijača, to je prilika ove generacije. Da sam na njihovom mjestu, večeras bih isključio sve telefone, rekao “što si me zvao, zvao si” i fokusirao se na utakmicu. Protresite tog klinca tamo, okupajte se u milijunima vode, pustite me da igram – rekao je Bogdanović u programu odavanja počasti Svjetskom prvenstvu.

 

Podsjetimo, Bogdanović je kritizirao izbornika Dragana Stojkovića-Pissija nakon remija Srbije s Kamerunom.

 

Zatim je rekao:

 

– Nikad nisam vidio da je netko tako loše vodio utakmicu kao što je Stojković danas protiv Kameruna. Kao da nemamo trenera na klupi, nastavio je Bogdanović:

 

– Bili smo dva gola prednosti, igrali smo visoki presing, nismo znali tko udara loptu… umjesto da kažu ajmo pustiti loptu, dečki nisu bili fizički spremni… Mali Pavlović je ozlijeđen, bila je poplava.

 

Oglasi - Advertisement