Kada je reč o našem predsedniku Aleksandru Vučiću, on nekako pazi da zaštiti svoju privatnost, što je svakako u skladu sa odgovornim dužnostima koje obavlja. Ipak, s obzirom na njegovu popularnost među narodom i činjenicu da se svakodnevno pojavljuje u medijima, nešto zanimljivo uspijeva izvući iz njegovog doma.

To je politikolog koji se venčao u stražarnici u Topčiideru u decembru 2013, što su saznali mediji. Ipak, cijela ceremonija se odvija iza velikog vela, a vjenčanju prisustvuju samo probrani gosti. Dakle, predsjednik i njegov izabranik očigledno ne žele da dižu pometnju na svom vjenčanju, ali neće biti ono što jesu ako to ne učine. Pronađite način da neke fotografije učinite javnim.

 

Ipak, Tamara je jedna od onih elegantnih žena u vjenčanicama bez rukava.Svakkako ,srećni i nasmejanii , proveli su svoj dan , te je celo slavlje ulepšala raskošnatorta. Nekoliko godina nakon , tačanije 2017te na svet je došao sin Vukan. Inače , Tamara je u Srbiji jako voljena i cenjena od naroda , jer je pre svega prizemna žena , koja pored uspešne karijere gradi i doabr porodični život.

Preporučujemo