Kako je otkrio za medije izvor blizak pjevačici Jeleni Karleuši, ona je 6 mjeseci pokušavala na sve načine da spasi svoj brak sa Duškom Tošićem. Nakon porodičnog incidenta koji se desio za Božić, kada je Duško, navodno, pljunuo i ošamario pjevačicu, i zbog čega je dobio zabranu prilaska, Jelena je pokušavala da na sve načine prevaziđe bračne nesuglasice sa suprugom, ali nije uspjela u tome. Kako kažu ljudi koji su im bliski, i pored svih problema koje su imali i turbulentnog odnosa, ona je davala sve od sebe da njena zajednica opstane. Ipak, Duško je ostao čvrst u svojoj odluci da se razvede, te je na kraju i sama Jelena shvatila da je njihov brak nakon 14 godina gotov.

Ta borba za opstanak braka je ostavila traga na Jeleni koja je mnogo patila, a to su mogli da primijete i njeni fanovi na njenim nastupima u posljednje vrijeme. Takav slučaj se dogodio i na njenom koncertu u jednom klubu u Zagrebu početkom juna, nedugo nakon što su se ona i Duško dogovorili da okončaju svoju bračnu zajednicu. Tada je Jelena, prije negol li je otpjevala jednu od svojih najemotivnijih pjesama ”Tihi ubica”, na samom početku pjesme, tihim i plačljivim glasom rekla ”Nažalost”, što nije dio teksta ove balade:

“I nažalost… Budim se sama, oči nikog ne traže…” – otpjevala je tada Karleuša, a niko od prisutnih nije mogao ni da nasluti da je ona tada, na indirektan način opisivala dramu koju je upravo preživljavala, a da bi se samo mjesec dana ona oglasila sa saopštenjem kako se razvodi.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

 

Oglasi - Advertisement