Pjevačica Jelena Karleuša i Aca Lukas se ne smiruju na društvenoj mreži Instagram. Njih dvoje su se opet našli u velikom sukobu, a povod za to je taj što je Aca podržao pjevačicu Anu Nikolić koja je snimila demo verziju pjesme ”Provjereno, a koja se na kraju našla na albumu pjevačice Milice Pavlović. Nakon što su uputili niz uvreda jedno drugome, Karleuša se obratila Lukasu putem društvenih mreža, ali je te svoje objave malo kasnije i obrisala, ali to nije spriječilo Acu Lukasa da joj odmah odgovori na veoma grub i brutalan način:

” Ljepoto: Ne karaš ti nikoga. Tebe karaju! Mada ne znam odakle im želudac? Dokle treba da te učim da kad vrijeđaš, naučiš da vrijeđaš. Prvo: uvreda “narkomančino” i nije neka uvreda. Ali, pošto ne možeš da nađeš ništa drugo, tebi je to jedina mogućnost da probaš mene da uvrijediš! A sada: i moj, kako ti kažeš “sprženi mozak” je trenutno najmanje duplo jači od tvog pilećeg mozga, instaliranog u glavi krokodila! Zašto te zovu moderna sfinga. Zato što si pola žena, pola idiot! Zato što izgledaš gore od poziva za vojsku. Zato što samo mogu da te je*u intelektualci sa dvocifrenim IQ-om. Zato što pjevaš kao da ti je neko zgazio na kurje oko. l zato što sam morao djetetu da skidam temperaturu cijelu noć kad je tebe vidjela pored mene na onom spotu nesretnom gdje se za*ebah pa snimih sa tobom duet!”

Dalje u svojoj objavi Aca poručuje jeleni da to što Jelena govori kako je njemu spržen mozak nije neki problem po njemu jer Jelena i nema ništa da bi joj se spržilo, a šta je kod nje sprženo, kako kaže Aca, to je vidjela cijela regija na raznim porno sajtovima, za koje je kasnije tvrdila kako je to tuđe i da je montirano i sprženo. Dodao je da Jelenu nije ni spominjoa, niti dirao, i da je za nju najbolje da mu se skine sa kičme, te da publicitet kojeg veoma treba traži na nekom drugom mjestu, a na kraju je završio svoju objavu ovako: P. S. Bolje bi ti bilo da tu krokodilsku njušku zariješ u svoje dvorište i zapitaš se zašto onaj tvoj priplodni bikčić ( u narodu poznat kao “veseljko”, je*e sve što mu padne šaka, samo tebe ne). Za Karelušana”– Vrlo brzo Jelena mu je odgovorila

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

Preporučujemo