Trinaestogodišnji Ilija Joksimović, sin poznatog glumca Saše Joksimovića inače brata poznatog pjevača Željka Joksimovića, se našao u velikoj opasnosti, kada mu je vršnjak tražio pare, a zatim mu je i prijetio sa metalnom šipkom. Sve se to bilo desilo u Ćuburskom parku, i to blizu stana u kojem glumac živi sa svojom porodicom. Njemu se njegov nasljednik bio požalio, te mu je ispričao šta mu se desilo, a glumac je odlučio da se umiješa i da potraži tog dječaka koji je želio da mu povredi sina

Nažalost, njegovo miješanje nije mnogo promijenilo cijelu situaciju, jer s njegov sin već sljedećeg dana opet našao u opasnosti. Poznati glumac je veoma uplašen, te je zatražio pomoć, sve je to podijelio i na društvenim mrežama, a njegovu obavijest vam prenosimo u cijelosti:

” Jedno pitanje sin mi se često sa drugarima igra u parku Čuburac. Prije sedam dana ga je napao jedan Rom, klinac, pretio da će “bokserom” da ga bije…i uputim se ja na Čuburac odmah i nađem malog Roma sa još malih Roma. Sin ga prepozna, ja mu priđem, kažem aj sad daj taj bokser, a mali Rom kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je i danas ponovo Čuburac, moj sin sa drugarima u parku iiiiii mali Rom sa još 30 Romčića, prijetili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice…sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi Rom pratio sa metalnim šipkama neko vrijeme. E sad, nisam rasista, poznajem dosta Roma, ali ovi su oni problematični. Da li smijem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rastjeram bandu ili je to protuzakonito? Šta uraditi?” – napisao je Joksimović, što je izazavalo bujicu podjeljenih komenatara.

Preporučeno