Pre nekoliko godina je bila svadba u Čačku na kojoj su se vjenčali Jovana i njen suprug, ali Jovana je za goste imala jednu molbu. Naime, ona je tražila da im gosti donesu novac u koverti. Ovo su tada prenosili mnogi mediji, a njenu ispovjest vam donosimo sada u cijelosti.

“Juče smo pravili svadbu u Čačku, odakle je moj muž. Moram ovo da vam ispričam! Znači, kad su me svi gosti pitali šta hoću za poklon, rekla sam da hoću novac. Moj dečko i ja smo se složili da to želimo. Naravno da smo oboje očekivali koverte, jer kad kažeš novac, valjda to znači da treba da dobiješ koverte. Međutim, svi su se gosti našli pametni. Ja sam pošteno svakom nosila pare ili poklon, ali poklon plus pare, a oni su mene zavrnuli. Prvo, niko nije doneo pare osim roditelja, kumova i braće. Ovo ostalo – sve katastrofa. Dobila sam komplet činija kao da zovem na useljenje, a ne na svadbu! Kao da me nisu pitali šta želim”-počela je Jovana sa pričom, te dodala:

 

“Dobila sam sliku koja je odvratna, OK, može da se proda, ali neću time da se bavim! Što mi nisu dali pare ti bajni rođaci da lepo sama sebi kupim sliku koja mi treba. Navodno je njena vrednost 300 evra, pa čekaj… da ste me pitali šta da mi kupite za 300 evra, pa rekla bih da želim sto i stolice, jer sedim na raspalim!Ljudi, imam specifičan ukus, nebitno je jesam li zbog toga dama ili seljanka ili pokondirena tikva u vašim očima. Pitali ste me, rekla sam, a sad imam pun kamion nameštaja koji nemam gde da stavim jer, zamislite, nemam svoj stan, a ovaj u kojem živim ima 37 kvadrata”, napisala je ova mlada na društvenim mrežama.

Preporučujemo