Sve poznatija TV voditeljica u Srbiji Jovana Jeremić, koja je razotkrila ljubavnu aferu Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković, ponovo je na sebi svojstven način potkačila poznatu pjevačicu. Poznato je da je prije nekoliko mjeseci Tanja Savić napustila emisiju kod Ognjena Amidžića i to zbog Jovane Jeremić, a poznata voditeljica je ni ovoga puta nije štedjela. Ona je za Tanju rekla da je tip osobe koju producenti vole da lažu i da joj govore kako je ona super, te je rekla za tanju da je ona odlična pjevačica, ali da je glupa kao noć. Dodala je kako ona to i javno govori da Tanja ne zna da sastavi prosto proširenu rečenicu u medijima, da je ograničena, nema fond riječi i da joj je stil razmišljanja loš, a onda je Jovana dodala i ovo:

”Umjesto da pjeva i bude ono što jeste, prosta i normalna žena, ona želi da glumi ludilo i zvijezdu. Drugarice, ne možeš da glumiš zvijezdu kada si Tanja Savić. Mora da zna gdje joj je mjesto. Ona jeste zvijezda kao pjevačica, ali u intelektualnom smislu ona nema šta da priča. Tanja može da priča o svom privatnom životu, kako ima novog frajera, koje su joj pjesme i samo da pjeva, ali da ona drži neku priču i slovo u emisiji, ne može! Nema materijal za to” – ističe Jeremićeva.

Za kraj je Jovana rekla kako je Tanja u emisiji u kojoj je gostovala sa njom došla vidnu uznemirena i da je bila psihički nestabilna što se vidjelo, a da je ona bila ta kap koja je kod Tanje na kraju prelila čašu, te je tada napustila ”Amidži šou”. Voditeljica smatra da Tanja nije mogla da podnese da baš ona, Jovana bude zvijezda emisije, te je poručila Tanji, da ako joj to smeta da više ne dolazi i da je ona zvijezda i tu je tačka.

 

Preporučeno