O Jovani Jeremić danas je gotovo sve rečeno, a otkako je preuzela jutarnju emisiju Pink TV, svi su subotom i nedeljom barem malo uključili Pink TV. Njena jutarnja emisija traje 6 sati.Prvog dana ove godine, vjerovali ili ne, radiće jutarnju emisiju “Od jutra do sutra”, punih 12 sati.Pitanje je kako to može podnijeti, ali pošto je Žena koja žudi za pažnjom, sigurni smo da će sve to podnijeti. Sada kada se oglasila za Kurir.rs i osvrnula se na svoju godinu, šokirala je sve kada je na Instagramu objavila golišavu fotografiju na kojoj je poklonom prekrivala grudi.

 

“Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista. Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi” – dodala je ona.

 Da volite, jer bez emocije nema zivota , kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… ” završila je ona…

Oglasi - Advertisement