Jedan od poznatijih parova na regionalnoj javnoj sceni su glumci Jovana Stojiljković iz Srbije i njen kolega glumac iz Hrvatske Goran Bogdan i mediji jako često pišu o njihovoj vezi i navodnim krizama u njoj obzirom da par živi u dva različita grada i ima mogo poslovnih oabveza i malo vremena im ostaje da ga provedu zajedno.

U vezi su preko dvije i po godine i trude se da je drže daleko od očiju medija i javnosti pa u nedostatku informacija novinari špekulišu io njihovom prekidu. Glumci se jako rijetko pojavljuju zajedno u javnosti a aktivni su na društvenim mrežama i svaka fotka izaziva veliku pažnju. Goran Bogdan se smatra velikim zavodnikom i miljenikom pripadnica ljepšeg pola a često se pojavljuje u društvu liejpih žena i svi očekuju Jovaninu reakciju kada se takvo nešto desi.

Najovija Bogdanova objava je podigla veliku prašinu i izazvala veliki broj komentara a razlog je što se na fotki on nalazi u društvu glumice Lucieje Šerbedžije kćerke čuvenog glumca Radeta Šerbedžije. Lucija je nedavno učestvovala u muzičkom šou Zvijezde pjevaju i čak se borila i za prvo mjesto i pred samo finale ona je podijelila zanimljiv post i fotku na kojoj se nalazi dečko Jovane Stojiljković.

Njenu objavu je ubrzo podijelio na svom profilu i sam Bogdan a iako je poznato da su njih dvoje dobri prijatelji pojavile su se odmah špekulacije da tu ima i nešto više i da Jovani neće biti nimalo svejedno kada ovo vidi. Naime Lucija je napisala: Moj Gogili i kvart su mi  tu i stavila je nekoliko emotikona srca.

Preporučujemo