Od svih političara na našim prostorima, najpoznatiji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji voli da bude u medijima i nije retkost da ga vidite na dva-tri različita TV kanala. u isto vrijeme. On uvek ukazuje na to dokle je Srbija stigla pod njegovim vođstvom, a svoju zemlju naziva ekonomskim tigrom regiona, iako mnogi smatraju da preteruje.

Vučić, čovek koga vole penzioneri i u ruralnoj Srbiji, uvek će morati da glasa na izborima, nešto što je u velikim gradovima veoma drugačije. Kada je u pitanju njegov privatni život, dva puta se ženio, počev od prvog sa iznenada i nedavno preminulom novinarkom Kseninom Vučić, a ima dvoje dece, sina Danila i ćerku Milicu.

Ima i sina Vukana, koji je tek krenuo u osnovnu školu, u braku sa sadašnjom suprugom Tamarom. Zaposlena u ministarstvu, Tamara je veoma lojalna svom sinu i retko se pojavljuje u javnosti osim ako nije uključena u neki veoma važan ceremonijalni ili kulturni događaj. Ona se tako pojavila na koncertu koji je u Beogradu održao Andre Botičeli i opet je svojim stajlingom privukla pažnju i zasjenila druge javne ličnosti kojih je bilo u velikom broju.

Preporučujemo