U nastavku današnjeg teksta, pričajmo o reprezentativcu Luki Joviću, koji se zaljubio u svoju miljenicu Sofiju Milošević, na svijet donio dvije slatke bebe, te uspješno savladao sva iskušenja, takođe savladao izazov. Njihove fudbalske karijere dale su im prostora. S obzirom da su oba muškarca bila izložena oku javnosti, njihova privatnost je bila nezaobilazna tema razgovora u medijima, uključujući porodične veze i kako je svekrva Sofije Milošević prihvatila koga god je Luka izabrao. Toliko se spekulacija na tu temu našlo na portalu, gdje je majka Luke Jovića istakla da je jako tužna što se veza njenog sina često ružno ispisuje, dodajući nekoliko riječi o svojoj snaji:

 

“Ljudi svašta komentarišu, prosto su takvi. Naravno da meni smeta, niko ne voli kada neko kritikuje njegovo dete. Svaki mlad čovek ima pravo na svoj privatan život, da sebi bira partnera kojeg on želi. Ne vidim potrebu drugih da komentarišu, ja sam sebi birala šta sam želela to i on isto radi i svako posle živi sa tim. On je tu da sebi odabere ko mu u tom momentu odgovara, a ja kao majka ću prihvatiti svakoga koga god da on izabere jer to je njegov izbor. Njega volim i voleću svakoga ko je sa njim. Šta će se dalje događati sa tom vezom niko od nas ne može da zna” – ispričala je Svetlana Jović nedavno.

 

Svekrva Sofije Milošević je svojom posljednjom objavom odvratila dalje spekulacije pokazavši kako stvari zaista stoje i kako se ophodi prema popularnoj manekenki.

Preporučujemo