U ovome tekstu za vas imamo jednu zaista zanimljivu priču, a radi se o jednome mladiću koji na nevjerojatan način sliči na pokojnu pop zvijezdu Majkl Džeksona. Naravno da u svijetu ima mnogo ljudi koji liče, manje ili više na neke poznate ličnosti, ali u ovome slučaju je to na neki način i jezivo kolika je sličnost u pitanju

Njegovo ime je Fabio Fernandes i nevjerojatno je koliko liči na pjevača Majkl Džeksona, pa su se mnogi složili da je on pa skoro njegov savršeni dvojnik. On tvrdi da nikada nije radio neke estetske zahvate na svome licu da bi ličio na pjevača, a otkrio je kako su mu od djetinjstva bili govorili kako liči na pokojnu pop zvijezdu, te je on na kraju odlučio da sve to iskoristi i da malo i profitira na svemu tome. Priznao je da je i on sam veliki fan Majkla Džeksona, te je naglasio da svoj izgled najviše uspijeva da dobije uz pomoću šminke, a za Majkla je rekao da je on njegov heroj i da obožava sve što ima bilo kakve veze sa njim.

Kako smo već napisali, od ranog djetinjstva su mu govorili kako liči na pjevača, pa je on na kraju odlučio da ne bježi od tih stvari. Nvjerojatno je koliko Fabio i pokojni pjevač liče po crtama lica, a Fabio nikada nije priznao da je pravi Majkl mrtav. On svako malo odaje počast velikoj zvijezdi putem društvenih mreža, a to radi na način da pozira u nekim pjevačevim poznatim odjevnim kombinacijama, a veoma često za neke posebne događaje se pojavi i imitira poznatog pjevača. A kolika je sličnost možete da se uvjerite na fotografijama koje dijelimo sa vama.

 

 

Preporučeno