Porodica Đogani jedna je od najpoznatijih u Srbiji jer je većina njenih članova na sceni, dok se Slađa Delibašić udala za Đoleta Đoganija i razvela pre više od dve decenije, ali nikada nisu otkrili razlog za ovaj korak. Njih dvoje su zadržali prijateljski odnos, a Sladja je nakon razvoda napomenula da je možda i pogrešila kada je odlučila da raskine sa njim, priznavši da je bila nepromišljena, nestrpljiva i da se trudila.

Najbolje jer ne može podnijeti srednji put. Kada je ljubav u pitanju, ona veruje da joj je Bog otvorio ta vrata i da je pred nju stavio svakakva iskušenja. Dok se Đole tada nije oglašavao na tu temu, nakon toliko vremena sada je odlučio da progovori o svemu, rekavši da je za to vrijeme patio i da je razvod teško podnio. Život kojim nije znao da upravlja posebno je bio komplikovan u situaciji u kojoj se našao, jer su tada gradili i kuću u kojoj Slađa danas živi.

 

 

On je bio pun optimizma i zamišljao ih je kako stare zajedno u nekom selu u Srbiji i čuvaju unuke. Kraj ga je pogodio kao grom iz vedra neba a u dokumentarcu Život i scena je po prvi put javno priznao da je tada potražio i pomoć psihijatra.

Preporučujemo