Supruga srpskog predsednika ovih je dana glavna tema svih medija. Naravno, Aleksandar Vučić je glavna tema gotovo svakodnevno, ali donekle je i u opisu posla. Njegova supruga Tamara Vučić je i prva dama Srbije, njena lepota i šarm su bez premca, u njoj se uvek mogu videti elegantne kreacije i kombinacije, a danima se komentariše. Svi su bili oduševljeni koliko je Tamara Vučić stalo do sebe i kako se zaista trudila da zadrži titulu Prve dame Srbije.

Gde god da se pojavila, šta god da se desilo, sve oči su bile uprte u nju. Kao one noći, kada je naša poznata pevačica Lepa Brena pozvala Tamaru u svoju kampanju. Nosila je roze haljinu srednje dužine veoma zanimljivog kroja. Naime, Tamara je nepresušna inspiracija za mnoge žene kada je u pitanju oblačenje.

Na haljini je bila i divna mašna koja je kompletirala cijeli izgled, a na to je Tamara dodala i crnu torbicu kao i crne salonke. Sada se odlučila za intenzivniju šminku, što nije toliko uobičajno, te je kosu pustila i uredno je stilizovala.

Preporučujemo