Mada je prošlo već dvije sedmice otkako je završena i peta sezona rijalitija Zadruga, ipak su neki od učesnika i dalje veoma zanimljivi za javnost i za medije, a i dalje su među najtraženijima sami finalisti pete sezone, pobjednik i osvajačica drugoga mjesta, bivšu supružnici Dejan Dragojević i Dalila Mujić. Mnogi su čekali kada će se njih dvoje opet naći oči u oči, a to se sada desilo u emisiji uživo, po prvi puta otkako su izašli iz Zadruge. dalila je odmah na početku rekla kako se sada mnogo bolje osjeća, da nema tremu jer zna šta sve može da očekuje, te da je spremna na sve. Rekla je i da nije sama i da je od svoje podrške dobila medvjeda, te da je pored Dejana navikla da sjedi i u kući da joj zbog toga neće biti neprijatno

Nakon toga se u studiju pojavio i Dejan koji se prvo izvinuo jer je kasnio, te je rekao da je dobro i da ga je samo taj dan nešto bilo iznerviralo, te je zbog toga malo i zakasnio u emisiju. Na to ga je Milan bio upitao da mu objasni šta mu to znači kada je u emisiji ”Narod pita” rekao da bi Dalila trebala da bude linčovana, a  Dejan mu je na to pitanje dao ovaj odgovor:

” Šta je zaslužila, to je dobila. Nisam rekao da je linčuju. Što se mene tiče, treba. A sad da govorim nekome nešto, da me neko pita da li da je gađa kamenom, ja bih rekao nemoj, ali da li je zaslužila da dobije kamen, da. Mene su osuđivali za sve i svašta” – rekao je Dragojević u emisiji “Zadruga – Narod pita”.

Preporučujemo