Dok je kralj narodne muzike Šaban Šaulić bio živ, u medijima se jedno duže vrijeme stalno pisalo kako Šaban ima vanbračnu vezu sa mladom pjevačicom Ivonom Negovanović Cucom, koja je mnogo mlađa od njega. Njih dvoje su se upoznali na takmičenju Zvezde Granda, gdje je Ivona bila takmičarka, a Šaban je tada bio član žirija u Zvezdama Granda. I mada nisu u to vrijeme nikada priznali svoju vezu, ipak su ih novinari u nekim navratima bili hvatali u veoma prisnim odnosima, tako da se vidjelo da ima nešto više između njih dvoje. pjevač se tada pravdao kako samo pomaže mlađoj koleginici na početku njene karijere, ali se vidjelo da to nije tako.

Pisalo se jedno vrijeme i da je Cuca Šabanu rodila sina, ali se poslije saznalo da je sve to dezinformacija, a nakon Šabanove smrti jedno vrijeme je i sama Cuca se oglašavala u vezi nasljedstva, te je tvrdila da i ona, kao dugogodišnja Šabanova ljubavnica ima isto pravo na dio nasljedstva, ali ni na tom planu se ništa nije desilo. Onda se odjednom, nakon silnih pojavljivanja u medijima kao ljubavnica, Ivona samo povukla iz javnosti. Bile je na kratko i dijelom jednoga rijalitija, a tu i tamo se znala pojaviti u nekim emisijama

Objavljivali su se tekstovi u kojima ona i dalje oplakuje, kako je govorila, svoju veliku ljubav, Šabana Šaulića, pojavila se i fotografije Cuce sa bebom, te se spekuliralo ko je otac djeteta, a onda je samo nestala bez traga. danas, kako se saznalo, Cuca je u sretnom braku, udala se u septembru 2020. godine, a sada je i na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju sa suprugom, te sada svi mogu da vide o kome se radi.

 

 

Preporučujemo