Mnogi se i danas sjećaju veoma popularnog muzičkog takmičenja ”Pinkove zvezdice”, koji je bio veoma gledan kako u Srbiji, tako i u cijeloj regiji, te je to bilo takmičenje u kojoj su mnoga djeca i tinejdžeri iz regije pokazivali svoj talent u pjevanju, a pobjednici i još neki učesnici su postali na neki način i regionalne zvijezde. Jedna od najpopularnijih učesnica u ovome takmičenju je svakako bila Lena Stamenković, osvojila je srca cjelokupne javnosti kao preslatka djevojčica tokom 2014. godine kada se prvi put pojavila na sceni. Ona je bila učesnica prve sezone ovoga takmičenja, te je ostavila veliki trag sa svojim interpretacijama, a na internetu su i dalje veoma gledane i slušane njene izvedbe pjesama ”Počnimo ljubav iz početka”, ”Bonito”, ”Đelem đelem”, ”Što učinila si ti” i druge.

Ona je kasnije u razgovoru sa medijima opisala kako se osjećala kao učesnik na Dječjoj pjesmi Eurovizije, te je otkrila da joj je želja da predstavlja Srbiju i na pravoj Euroviziji: ” To mi je san, stvarno. Sa druge strane, ja sam već predstavljala našu zemlju i možda treba još nekom dati šansu. Prošle godine su mi rekli da uživam u svemu jer jako brzo prođe vrijeme. Lijepo je iskustvo, lijepo je doživjeti sve to – rekla je Lena.

Ona je očarala publiku kako svojim glasom i talentom, tako i harizmom koja mnoge nije ostavila imunim. Lena danas ima 17 godina, te osim pjevanja, ona se oprobala i u jednoj predstavi. Svi kažu za nju da je izrasla u pravu ljepoticu, te joj se svi dive da je ostala ista kao i prije

Mnogi su i šokirani kako ona izgleda sada, a to možete da se uvjerite na fotografijama koje dijelimo sa vama.

 

 

 

Preporučujemo