Ilda Šaulić, ćerka pokojnog pevača Šabana Šaulića, kojeg mnogi smatraju kraljem narodne muzike, danima je šokirala ceo Balkan kada je stigla vest o njegovoj smrti u Nemačkoj, a fanovi se oprostili na društvenim mrežama Pošaljite mu emotivne poruke . Jedno od njegovo troje dece, Hilda se jedina bavi muzikom, a u privatnom životu srećno je udata i majka devojčice Emme koja će sledeće godine biti prvakinja u učenju.

 

Ema ide u predškolu i ne živi pod staklom, iako njeni roditelji znaju da se ne razlikuje od svojih vršnjaka. Hilda je veoma ponosna na svoju ćerku, ali je počela da primećuje neki njuh i afinitet u njoj. Trudi se da je nauči da bude dobar prijatelj i odgovorna osoba, ali i da ima stav i da se zna odbraniti ako neko pokuša da je fizički ili verbalno napadne.Ilda je nedavno prisustvovala jednom velikom društvenom događaju u Beogradu i novinari su je pitali šta misli o sve učestalijem vršnjačkom nasilju među djecom obzirom da je i sama majka djevojčice koja treba da krene u školu.

Ona je rekla da svaki roditelj mora da pripremi svoje dijete na izazove koji ga sigurno očekuju ali da je to problem sa kojim treba da se pozabave ne samo roditelji i nastavnici nego i društvo pa i država u cjelini. Ona ni sama ne zna kako da svojoj kćerki ispravno objasni šta može da joj se desi ali se uzda u to da je do sada već u nju usadila neke temelje koji će joj pomoći u svakoj situaciji.

Preporučujemo