U velikom dijelu svijeta uveliko traje sezona ljetovanja, a većinu svojih doživljaja sa ljetovanja mnogi ljudi dijele sa svojim prijateljima i sa porodicom, braćom, sestrama, roditeljima. Tako je i ova medicinska sestra Kelsi (23) iz Velike Britanije, svojim roditeljima prije tri godine poslala fotografiju s ljetovanja u Turskoj, gdje uživala sa svojim dečkom Eliotom. Djevojak baš nije razmišljala o svakom detalju na fotografiji, ali su njeni roditelji odmah shvatili šta na fotki ”ne valja”

Nakon što je poslala fotografiju iz hotelske sobe svojim roditeljima, mama joj je napisala: “Lijepa bočica Durexa…”. Naime, bar je u sobi imao bočicu lubrikanta sa mirisom jagode, a da bi se izvukal djevojka je majci napisala da je to krema koju koristi njen dečko za koljeno koje ga boli. Ipak, ova njena fora nije upalila, jer je njenim roditeljima bilo jasno da nije u pitanju nikakva krema za koljeno, te joj je majka napisala kako je tata zumirao fotografiju, a uz to je poslala i nekoliko smajlića. Kelsi je kasnije ispričala kako je njenog dečka bilo mnogo sramota nakon toga dokse ona svemu tome smijala, kao i njena majka

Ovaj pomalo neprijatni, ali ipak smiješni razgovor sa roditeljima, djevojka je podijelila na društvenim mrežama, te je mnoge nasmijala. A eto, i tri godine kasnije ova njena objava je veoma popularna i dalje je viralna. Otkrila je i da joj dečko cijelu ovu situaciju zamjera jer nije provjerila šta šalje roditeljima, a ogorčen je jer i on nije primijetio spornu bočicu zbog koje je nastala cijela frka i zbog koje mu je neprijatno.

 

 

Preporučujemo