Da je rat u Ukrajini poprimio veću dimenziju pokazuju i podjele koje  se dešavaju među ljudima širom svijeta, koji su za ili kontra Rusije ili Ukrajine. Mnogo je oštrih polemika na društvenim mrežama, tu su snimke i fotografije u kojima pojedinci ili grupe iskazuju svoje mišljenje u vezi rata u Ukrajini, a nekada sve to preraste i u nasilje, kako pokazuje i ovaj snimak koji je nastao u Atini, gdje su ljudi koji podržavaju Ukrajinu pomiješali srpsku i rusku zastavu. Srbin, koji je bio barjaktar na svadbi je istakao zastavu Srbije, ali okupljeni su mislili da se tu radi o zastavi Rusije, te su to sve shvatili kao provokaciju.

Muškarac je prišao vozilu iz kojeg se vijorila srpska zastava i napao vozača. Međutim, barjaktar je izašao iz kola, te je uslijedila prava tuča, a na snimci se može vidjeti da je barjaktar imao veoma dobru tehniku i veoma jak kroše, te je oborio na zemlju svoga napadača. Tu se umiješao još jedan muškarac koji je branio napadača, a onda se pojavila i policija koja je smirila strasti. Tu su bili i okupljeni građani koji su se okupili kako bi isticanjem ukrajinskih zastava pružili podršku jednoj od strana u aktuelnom ratu a koji su posmatrali ovu tuču

Mnogi korisnici Tvitera ostavili su komentare ispod ove objave: “Da je u Srbiji neko bi ga izbušio trofejnim parabelumom. Kroz noge da ne kvari veselje”; “Kako se brani zastava, stati, gledati zapisivati”; “Brat zastavnik je bio spreman na njih deset da krene, a kamoli na ovog jadnika”; “Pa đe ćeš na BARJAKTARA, budalo!!!! O mamu im j**m nenormalnu”; “Sviđa mi se što je odmah izašao iz kola nije mu ni dozvolio da priđe zastavi. Tako se brani zastava braćo, mada nije mi ni čudno, pošto smo poznati da nikad naša zastava nije zarobljena u ratu”, glase neki od komentara.

Preporučujemo