Svjetsko prvenstvo u Kataru apsolutno je ispunilo sva očekivanja fudbalskih fanatika širom svijeta, ali i onih koji nisu previše zaljubljenici u fudbal. Naime, danas je riječ o Maroku koji se plasirao u polufinale, a večeras će igrati protiv Francuske. Biće to igra puna akcije jer svi znamo da je Maroko njihova kolonija i apsolutno je ludo na tribinama dok Maroko igra.

Čak je i kralj zemlje, nakon protjerivanja Portugala i Španije, izašao na ulice da podijeli radost sa masom. Najpopularniji je fudbaler koji je izveo svoju majku i počeo da pleše tradicionalni marokanski ples. Danas govorimo o njihovom najboljem igraču, Ashramu Hakimiju, koji je dio Pari Sen Žermena.

 

On je inače u braku sa Hiba Hakimi, koja je prelepa žena. Rođena je inače u MAdridu, ali su njeni koreni iz Tunisa zapravo.Jedna je od retkih žena fudbalera, koja je itekako načitana a diplomirala je arapsku filologiju, govori tečno italijanski, engleski i francuski.Oni imaju dvoje dece, glumica je po zanimanju, a ono što je interesantno je to, da je od njega starija čak punih 12 godina, ali njemu to nikako ne smeta. 

Oglasi - Advertisement