Kao što ste možda i sami zaključili, u nastavku današnjeg članka raspravljat ćemo o vrlo zanimljivoj temi, a to je rad moderatora. Često smo imali prilike da čitamo o tome, a pisali smo nekoliko puta na tu temu, zaključujući da to nije nimalo lak posao i da je za njega potrebna najveća posvećenost, posebno kada se radi o ozbiljnim emisijama, i emisije uživo u emisiji.
Danas ćemo pisati o situaciji koja se dogodila na RTS TV, a gledaoci ne mogu a da ne primete jednu veoma zanimljivu situaciju, tačnije, pisaćemo o nekim greškama koje su voditelji napravili tokom emisije , a u posljednje vrijeme ovakvih snimaka je sve više. Takve stvari su brzo dokumentovane i odmah osvanule na društvenim mrežama, a svi su znali šta je pošlo po zlu za vrlo kratko vreme.

 

 

Mi ćemo danas da se prisjetimi jedne situacije koja se desila 2013.godine, za vrijeme trajanja Australijan opena kada se pojavio poznati srpski teniser Janko Tipsarević, koji je prikazan na grafici, dok je na redu bila vijest o zastoju saobraćaja koji je bio aktuelan tih dana u Beogradu, pa je tako voditeljka rekla “Srpski teniseri blokiraju saobraćaj..”, malo je zastala, izvinula se i nastavila dalje. Sve u svemu, jako brzo se izvuukla iz problema, i nastavila dalje sa dnevnikom.

Oglasi - Advertisement