Na ovim našim prostorima bilo je i ima ih i sada, mnogo talentovanih ljudi, posebno iz svijeta glume. Tako je i ovaj glumac u svojoj karijeri ostvario mnoge poznate uloge, a bio je i poznat da su za njim uzdisale mnoge djevojke. Njegovo ime je Igor Pervić, te je poznat po svojim ulogama u kultnim filmovima kao što su Crni bombarder ili Lajanje na zvezde, te Serije Sivi dom, film Bure baruta. Sa glumom je počeo da se bavi rano, sa sedam godina, a odmah je publiku bio očarao svojim umijećem i harizmom. Rođen je na Dorćolu i oduvijek je bio miljenik pripadnica ženskog pola, ali tokom skoro cijeloga njegovog života ga je pratio problem sa ovisnošću o drogama od čijih posljedica je i preminuo u svojoj 52. godini života

On je svojevremeno u medijima otvoreno govorio o tome na koji je način počeo da koristi droge, te je pokušavao da upozori mlade svojim iskustvom da ne rade takve stvari, te da je sve to velika patnja koja sigurno vodi u smrt. Sve je počelo, kako je rekao, u školi,  a bilo je to vrijeme kada su djeca iz dobrostojećih porodica lako nabavljali LSD, te ga koristili na odmorima. On je sa 17 godina bo strašno zaljubljen u jednu djevojku koja je kasnije i umrla od droge, a koja ga je i nagovorila da prvi puta proba istu, tj. heroin.

Toga dana ga je ona pozvala da ide sa njom u Novi Beograd, te ga je uvela u stan gdje je za sebe i njega spremila heroin. I mada se bojao igala, da bi je zadivio, on je dozvolio da mu ubrizga drogu u venu, a nakon toga je osjetio pravu nirvanu. Kako je rekao, vodili su tada ljubav na stepeništu, a već sutra je želio da proba ponovo.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

Preporučeno