Glumac Bojan Lazarov (50) jučer nas je zauvijek napustio, nakon što je skočio sa mosta na Adi. Ovaj glumac je imao sjajnu domaću i inostranu karijeru, a tragično je skončao u noći sa četvrtak na petak, a prema nezvaničnim podacima sve ukazuje na samoubistvo. Kako je rekao izvor blizak istrazi, prolaznici su u ranim jutarnjim časovima pronašli njegov napušteni automobila na mostu na Adi, na kojem je bila zakačena poruka na šoferšajbni, nakon čega su alarmirali policiju, a izvor je rekao i ovo: ” Sve se dogodilo oko pet sati ujutro, tada su prolaznici primijetili da na mostu na Adi stoji sivi „opel“ sa upaljena sva četiri migavca. S obzirom da je to nesvakidašnja pojava, ljudi su se zaustavili jer su pomislili da je vozaču potrebna pomoć”- te je dalje rekao i ove stvari:

” Kada su se približili automobilu, vozilo je bilo prazno. Svjetla su bila upaljena, ali u autu nije bilo nikoga, ni vozača, ni putnika. To ih je zbunilo, sve do trenutka dok nisu primijetili papir koji je bio zakačen za prednje brisače. Kada su sa šoferšajbne uzeli papir i pročitali ga, shvatili su da je u pitanju oproštajno pismo”. Odmah su prema izvoru, prolaznici pozvali policiju koji su brzo došli na lice mjesta, uzeli su izjave od svih, a onda su otišli u obilazak okoline, te su nedaleko našli beživotno tijelo muškarca, ispod mosta, a nakon identifikacije je utvrđeno da se radi o glumcu Bojanu Lazarovu

Istraga je u toku i još nije poznato šta je Lazarova natjeralo da na ovakav način završi svoj život. Podsjećanja radi,  Bojan Lazarov rođen je 15. 5. 1972. u Srbiji. Studirao je glumu na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu, i bio je dugogodišnji član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“. Od 1996. godine profesionalno se bavio glumom, a najpoznatije uloge ostvario je u djelima „Crveni mesec“, „Tajne vinove loze“, „Istine i laži“, „Miris kiše na Balkanu“, „Beogradski fantom“, kao i u američkoj seriji „Seal Team“.

Preporučeno