Mirjana Anronović, bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića, kako se čini, bila je fatalna za mnoge muškarce, posebno za muzičare, a jedan od njih je i nekadašnji gitarista Zoran Pavlović, Srbin iz Amerike, koji se zabavljao sa njom jedno vrijeme. Kako kaže, Mirjana ga je mnogo povrijedila, te da je u svoje vrijeme bio odličan gitarista, da je svirao sa Šabanom, Tozovcem, Lepom Lukić. Rekao je kako je u New York stigao 1976. godine da bi se spasao i da bi ostao živ, zbog brata koji mu je uništio život.

Za sebe kaže da je bio pravi šmeker i da su ga mlade i lijepe djevojke, uvijek proganjale te da je imao mnoge burne avanture. Za Miru kaže da ju je prvi puta vidio na televiziji i da je za mnoge muškarce ona bila fatalna, te da je i poznati pjevač Kićo Slabinac njoj posvetio svoj najveći hit ”Zbog jedne divne, crne žene”. U to vrijeme, Kako kaže Zoran, on se zabavljao sa jednom djevojkom Aidom, i dok su je gledali na televiziji ona mu je bila rekla:: “Takvu ribu kad nađeš, svaka čast”. Kaže da je u njemu tada se probudila muška sujeta i da je želio da osvoji baš nju, a onda je nastavio:

”Igrom slučaja smo se upoznali. Pošto sam bio dio najboljeg orkestra, u kojem je jpevala jedna Mersa, Mira je došla s njom. Pala mi je vilica kad sam je ugledao. Cijeli restoran se okrenuo za njom. Kad je krenula u toalet, odmjeravao sam je od glave do pete. Sledio sam se kad me je pogledala, opasna je bila, tačno je ulovila da je mjerkam. Rekla je Mersi da joj dovede Šmrkavca, to sam ja., tako me je zvala. Njih dvije su me vodile u provod, ošišale, lakirale nokte, dozvolio sam im sve što su željele da mi rade.”

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

Preporučujemo