Vjenčanja bi, barem bi tako trenbalo, trebali da budu dani prepuni veselja i radosti, posebno kada su mladenci u pitanju. Međutim, dota često na vjenčanjima ne ide baš sve onako kako je zamišljeno, veoma često znaju da se dese neke čudne i bizarne stvari koje odvedu vjenčanje u neke sasvim druge vode, a zbog nekih postupaka zvanica, pa čak i mladenaca, zna da dođe i do prekida veselja, i raskida braka. Tako je i ovaj mladoženja iskoristio trenutak na veselju da svima kaže kako mu supruga nije bila vjerna, ali ni njegovi prijatelji.

Jedan od gostiju koji je bio prisutan na ovome neprijatnom vjenčanju je Šon koji je cijelu priču ispričao u emisiji Grahama Nortona. Kako kaže ovaj svjedok, ceremonija vjenčanja je bila prošla bez ikakvih problema, a nakon što je krenulo slavlje, svi su počeli da drže kratke govore. Tako je na red došao i mladoženja koji je svima prvo rekao: “Igrati ćemo jednu igru.” Rekao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjire ispred sebe i pronađu crvenu naljepnicu. Onaj ko ju nije pronašao morao je da sjedne, pa su tako ostali da stoje samo muškarci – njih osmorica.

Zatim je mladoženja svima rekao da dobro obrate pažnju na ovih osam muškaraca koji su ostali da stoje, te je glasno rekao: “Svi su spavali sa mojom suprugom otkada smo se ona i ja vjerili – ja sada odlazim i tražiću poništenje ovog braka.”- Nakon toga je mladoženja uzeo svoje stvari i napustio vjenčanje bez  jedne riječi, a gosti su bili ostali u potpunom šoku. Nije poznato koja je bila reakcija mlade i šta se dalje sve dešavalo

Preporučeno