Jelena Karleuša i Duško Tošić nedavno su proslavili 14 godina braka, ali su njihove zajedničke fotografije ovoga puta izostale jer je poznbato da je njihov brak na veoma klimavim nogama. Njih dvoje su u braku dobili dvije predivne kćerke, Atinu i Niku, a do prije deset godina svi su oni djelovali kao veoma skladna porodica. Tako je i Jelena prije nekoliko godina dala intervju u kojem je otkrila kako su ona i Duško uspjeli da održe brak nakon toliko godina. Jelena je u intervjuu progovorila iskreno o ljubavi prema Dušku i o tome kako su njih dvoje, usprkos svojim karijerama i ličnim ambicijama, uspjeli da održe svoj brak.

Rekla je da ako se  Duško pita da bi on rekao da je zaslužio orden za deset godina koje je proveo sanjom u braku, ali da on gleda na ljubav kao na rijeku, koja nekada preplavi, nekada joj tok opadne, te je nekada mutna, a nekada bistra, ali da uvijek teče. Kkao je rekla Jelena tada, on su u fazi kada je njihova rijeka ljubavi mirna. Rekla je da je ona veima vatrena osoba te da burno reaguje na sve, dok je Duško miran, staložen, sportista, te da mu nije lako pored žene kao što je ona. Priznala je da su imali uspona i padova ali da im brak nikada nije bio doveden u pitanje

A o tome kakav je Duško, Jelena je rekla: ” Duško je divan čovjek, skroman, požrtvovan, neiskvaren, čist. Atinu i Niku voli do te mjere da ta ljubav i strpljenje zapanjuju. Drugo, oči nikada ne lažu. Da me Duško poslije deset godina ne gleda onako kako me je prije gledao, da nam seks nije isti pa i bolji, bila bih iskreno nesretna. Moja najveća sreća jeste to što se moj muž i dalje ponaša prema meni kao zaljubljeni tinejdžer, još je ljubomoran kao na početku, štipka me i pipka kad uđemo sami u lift, šalje ljubavne ali i perverzne poruke po cijeli dan…” – rekla je ona ranije.

 

Preporučujemo