Poznato je da poznati folk pjevač Dragan Kojić Keba ima kćerku iz vanbračne veze, koju je zbog odluke suda morao da prizna, ali sa kojom se nikada nije susreo, i po saznanjima nema ni namjeru da to napravi. Iz krugova koji su veoma blizki pjevaču e saznalo da je Keba totalno propao, i da mu je porodični biznis kojeg je pokrenuo prije nekih godinu dana doživio totalni debakl

Iako su svi oko njega, pa i sam muzičar vjerovali da će na ovome poslu imati veliku zaradu, ipak mu se posao sa proizvodima iz alternativne medicine nije isplatio. Naprotiv, Keba je zbog toga posla zapao u veliki minus, te planira da sve to batali, te da se nastavi baviti onime što najbolje zna da radi, a to je pjevanje, koje mu na kraju krajeva i donosi najbolji prihod, a izvor koji je veoma blizak popularnom pjevaču je otkrio i ove stvari:

” Keba je dosta vremena uložio u pokretanje tog biznisa, i ne samo to već i novac i kontakte, baš je sve dao od sebe, čak je i pjevanje zapostavio kako bi novi posao napredovao. Internet prodaja ne ide onako kako je očekivao, iako je imao dobar marketing. Nije htio da klone odmah i pravi dramu, ali nakon godinu dana shvatio je da nikako a zaživi malo više taj posao, a on gubi strpljenje. Sjeo je da popriča sa suprugom Oljom koja mu je rekla da još uvijek ne odustaje, jer za neke stvari treba malo više vremena. Međutim, on je sebi dao neki rok, te ako se prodaja ne poboljša on će bataliti taj biznis. Dosta njegovih kolega je probalo proizvode i tvrde da su kvalitetni, ali eto očigledno da ljude ne zanima mnogo alternativna medicina, a i nije da je bez jake konkurencije na tržištu. Možda se desi čudo pa Kebi skoči prodaja, ako ne, ima svoje grlo koje ga služi, tako da će se snaći već. Nastaviti će da koristi kreme koje je lično osmislio” 

Preporučujemo