Popularna pjevačica Rada Manojlović je široj  javnosti u Srbiji i u regi9ji postala poznata nakon njenoga učešća u takmičenju Zvezde Granda gdje je napravila zapažen uspjeh, a to je bila sezona u kojoj su stvorene mnoge folk zvijezde. Jedan od njih je i Milan Stanković, sa kojim je Rada u to vrijeme započela i emotivnu vezu. Ipak, nakon nekoga vremena su raskinuli, i ostali su u dobrim odnosima mada nisu bili često u kontaktu. Ipak, u posljednje vrijeme, nakon što je Rada raskinula dugogodišnju vezu sa pjevačem Harisom Berkoviće,. Rada i Milan su ponovo postali bliski, tako da e čak spominje i vjenčanje. I sam Haris je bio izjavio da mu je smetalo koliko je uticaj Milan imao na Radu kada je vjera u pitanju, te kako je bila počela sa njim da obilazi manastire.

Za Milana se zna da se u posljednje vrijeme povukao iz javnosti, te se spominjalo da se zamonašio i potpuno posvetio svojoj vjeri. Ipak, kako prenose mediji iz Srbije, čini se da su Rada i on obnovili svoju ljubavnu vezu, a izvor blizak Radi je otkrio da je njen otac bio presretan kada je čuo za ovaj razvoj situacije, te da mu se kćerka pomirila sa Milanom

Rada je nedavno bila u svome rodnom selu Četerežu ali sama, jer je Milan bio u obilasku nekih manastira. Navodno joj je otac tom prilikom rekao kako je vrijeme da se udaje i da to treba čim prije da napravi sa Milanom, jer ga je strah da mu kćerka ne ostane sama, a ne postoji razlog da razvlače sa vjenčanjem jer se predugo poznaju. Radinom ocu posebno smeta to što su sve veze njegove kćerke uvijek pucale kada bi došlo do ozbiljnih razgovora o braku.

 

 

Preporučujemo