Igor Kojić (35), bivši golman i naslednik folk pevača Dragana Kojića Kebe, zaveo je glumicu Teodoru Bjelicu (28) nakon razvoda od poznate hrvatske pevačice Severine Vučković (51). Već neko vrijeme se šuška da je Igor Kojić nedavno započeo vezu sa glumicom Teodorom Bjelicom, za koju mnogi kažu da je naša najljepša glumica, a već neko vrijeme se šuška da je riječ o pokojnom novinaru Miroslavu Lazanskom, koji nije otkriven. van kćer. Njena majka je Gordana Bjelica.

Najpoznatija je po ulozi sekretarice Bebe u seriji “Srećni ljudi” i pojavila se u rijalitiju “Farma”. Gledaoci su imali priliku da gledaju i Gordanu u produkciji “Boljiživot”, gde je glumila prostitutku u “Gore-dole”, gde je igrala i sekretaricu, a igrala je i ulogu Lenine majke u “Porodičnom blagu”. Teodora je proteklih godina ostvarila niz uloga u domaćim produkcijama, u kojima je često gola, iu Južnoj Vetri, gde ima i skoro gole scene.

 

U ostvarenju “Tri muškarca i tetka” imala je vrelu scenu sa Milanom Vasićem. Tada su u prvom planu bile podvezice i intimni dijelovi tijela, ali su oboje, kao pravi profesionalci iznijeli ono što je scenarij tražio od njih:

 

” Imala sam scenu u “After paritiju” i “Južnom vetru” i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram da ako neko ne vrijedi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: “Sve što ja, sine, nisam uradila, uradi ti”. Ne obazirem se na to previše. Nije mi šokanto. Moje tijelo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome – kazala je svojevremeno Teodora za srpske medije

Preporučujemo