Popularni folk pjevač Dragan Kojić Keba je dugo na muzičkoj sceni i još uvijek je poprilično aktivan, a  mnogi njegovi fanovi znaju svaku njegovu pjesmu, te ga pomno prate i podržavaju, kako na njegovim nastupima, tako i na društvenim mrežama. U posljednje vrijeme on je po medijima najviše bio kao otac Igora Kojića, koji je, kako znamo, do skora bio u braku sa Severinom, ali se taj brak, nakon mnogo peripetija, raspao. Ovih dana je u centar pažnje opet došla priča o Kebi i njegovoj ljubavnici koju je imao prije nekog vremena, a  sa kojom ima i dijete, odnosno kćerku

Ljubavnica je Ljiljana Jevremović, i na estradi je poznata kao tekstopisac, a novinarima je otkrila sve detalje odnosa kojeg su imali ona i Keba. Ona je otkrila kako njih dvoje zajedno imaju kćerku, koja se zove Ina, a Ina živi sa majkom i ne žali uopšte da ima bilo kakav kontakt sa svojim ocem, jer je uvidjela koliko je svojim ponašanjem povrijedio njenu majku. Ina isto tako nije ni pomišljala da uzme očevo prezime. Keba je Inu priznao, ali je stalno prigovarao na troškove, pa kako kaže Ljiljana, znao joj je prigovarati na račune za struju, te joj je govorio da gasi sijalice, mada je većinu troškova ona sve sama plaćala. Ljiljana je otkrila da u vrijeme dok su bili u vezi, da je Keba više bio kod nje, nego kod svoje kuće i da ne zna kako se u to vrijeme uspijevao opravdati svojoj ženi.

Poslije toga je isričala jednu zanimljivu situaciju. Keba je bio kod nje u stanu, a ona je bila u plodnim danima. Donijela mu je prezervative koje je Keba bacio kroz prozor i tu je Ljiljana shvatila da joj on želi napraviti dijete, te da joj je kod svakoga poljupca govorio kako želi dijete sa njom, a na kraju se to i desilo.

 

 

 

 

Preporučeno