Lijepa Brena bila je toliko popularna u bivšoj državi da su to mnogi nazvali fenomenom, njena popularnost je prešla granice, punila je stadione po Bugarskoj, a njeni najveći hitovi čuju se i dan-danas. Pjevačica čija je karijera trajala tri i po godine, aktivna je i redovno nastupa i danas, a uz nju je provjereni tim za podršku u kojem je i Iva Baničević, koja je, osim profesionalnih veza, uspjela da uspostavi prijateljski odnos sa Brenom.

Iva, unuka poznatog glumca Petra Bančevića koji je tragično preminuo prije 13 godina, jednom je rekla da joj je djed bio ulaz u umjetnost, a iako je bila mlada, vodio ju je na balet, pričao joj priče i čitao knjige. Bio je strpljiv i pun ljubavi prema njoj. Inače, Iva je prvi put predstavljena javnosti kada je nastupila na Evroviziji sa bendom Sanja Ilić i Balkanika, kada je pevala prateće vokale.

 

 

Ona je zahvaljujući svom talentu obišla cijeli svijet sa različitim izvođačima a nedavno je sa Brenom i Bobom bila i u Americi na Floridi gdje ovaj bračni par ima kuću i ona ali i Brena često na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotke na kojima se može vidjeti da uživaju u druženju.

Oglasi - Advertisement