Olivera Kovačević jedna je od najpoznatijih voditeljica u Srbiji, karijeru je započela kao reporterka u Politici, potom je prešla na BK TV gdje je vodila emisiju Klopka, a danas vodi emisiju Da možda ne poznate emisije.

 

Što se tiče privatnog života, voditeljica ima ugodan odnos s političarem Borkom Stefanovićem, uglednim oporbenjakom poznatim po svojim stavovima, a ne po vezi s Oliverom koja traje više od dva desetljeća. Da je Oliver uspješno skrivao svoj ljubavni život do prije dvije-tri godine nije se ni znalo, a mnogi su ostali iznenađeni kada je sve izašlo na vidjelo.

 

Olivera je danas urednica Zabave na RTS-u, a dugogodišnja veza s političarem izazvala je interes javnosti za njen privatni život. Od tog trenutka novinari svih srpskih medija prate je na društvenim mrežama u nadi da će objaviti njihovu zajedničku fotografiju, no to se za sada nije dogodilo.

 

 

Voditeljica Mejuitma objavila je sliku s poznatim pjevačem kojeg su mnoge žene poželjele zamijeniti, a u zagrljaju je bio Zdravko Čolić. Ove fotografije nastale su na snimanju novogodišnjeg programa i sada možemo biti sigurni da će Olja, barem u emisiji, Novu godinu dočekati u zagrljaju Zdravka Čolića. Hoće li ona privatno biti u Borkovom zagrljaju znaju samo njih dvoje, a jasno je da voditeljica svoj život i dalje namjerava držati podalje od očiju medija i javnosti.

Oglasi - Advertisement