Konačno je došao i taj prvi, ovozimski snijeg u naše krajeve, zabijelilo je sa svih stramna, velika radost za djecu i oni koji vole radosti i igre na snijegu, ali i velika muka za mnoge druge kojima snijeg stvara samo dodatene komplikacije u ionako komplikovanm životu. Tako je u većini regije sa ovim prvim, obilnim snijegom, nasato i veliki kolaps na mnogim putevima, što naravno otežava svima kretanje i normalno funkcionisanje. A tu je i čišćenej puteva, trotoara i famoznih kola, koje naravno nikome ne padaju dobro i malo je onih koji uživaju u takvim poslovima

Zavjenai su putevi, prilati, automobili, ulice, i sve ono što već dolazi sa ovolikom količinama snijega. Onaj ko nema lopatu, u nevolji je, ili je može pozajmiti od svoga komšije, a ljuditelji zimskih sportova i igara su konačno došli na svoje i skijanje i sankanje, kao i uživanje u planinskim predjelima može da počne.N akraju se malo očisti dvorište, malo trotoar, ulica i sve na kraju bude super, do prvih sljedećih padavina. U svakom slučaju, svako od nas treba da se pobrine za čišćenje snijega u svome dvorištu, ispred kuće ili ispred zgrade u kojoj živite.

Tako je i ova žena, očito Ruskinja, odlučila da očisti svoje dvorište od snijega, i to ne bi bilo nikakvo čudo da ona nije uzela lopatu a na sebi ej imala samo dvodijelni kupaći kostim, te je tako prionula na posao. Kao što se vidi na videu kojeg dijelimo sa vama, čini se da joj nije bilo ni previše hladno, te da se igrala, i u duboki snijeg je upala skoro pa gola. Plivala je u snojegu, bacala snijeg oko sebe, a kada je završila sa plivanjem, polila se sa dvije kofe vode. Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

Preporučeno