Završetak Svjetskog prvenstva u Kataru polako se bliži za sve navijače širom svijeta koji su pomno i svim srcem pratili navijanje za najbolji tim na svijetu u posljednjih mjesec dana kako se naše reprezentacije takmiče Izbačeni iz grupne faze 2019. zemlje u regionu sve nade polažu u svoje susjede, hrvatsku reprezentaciju. Svi se nadamo da će proći u finale, a čak ni bivšoj hrvatskoj predsjednici nije nedostajalo puno podrške, a ona je nedvojbeno jedna od najboljih obožavateljica.

Ona se oglasila putem Instagrama i poželjela im sreću, a ovoga puta nije preskočila uzvike publike, radosno skandirajući sa stadiona “Lusail” gdje je svjedočila utakmici između Hrvatske i Argentine. Odlučila se za crveno-bijelu kombinaciju, pa je reprezentativni dres uparila sa uskim pantalonama i efektnom crvenom jaknom, upotpunjena odgovarajućim cipelama i torbicom.

 

 

Također, objava Kolinde Grabar Kitarović izazvala je veliku pažnju javnosti a mnogi su zapazili i savršenu figuru bivše hrvatske predsednice te komentari na račun njenog izgleda nisu izostali. Da podsetimo, pogledajte kako je nekadašnja hrvatska predsednica izgledala 2016 godine. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome ? Pišite nam u komentar vaša mišljenja.

Preporučujemo