Ceca Ražnatović je svakako jedna od najvećih, ako ne i najvećih folk zvijezda u Srbiji te je mnogi smatraju i za najmoćniju ženu na estradi koja je uvijek u centru pažnje medija koji žele da znaju baš sve šta se dešava u njenom životu. Skoro i da ne postoji Beograđanin koji ne zna gdje se nalazi njena vila na Dedinju, a ovo velelijepo zdanje koje ima oko hiljadu metara kvadratnih se nalazi u elitnom dijelu ovoga naselja i svega nekoliko stotina metara od stadiona Marakana. Ceca i njena djeca su ovu vilu naslijedili od njenog muža Arkana, a Arkan je ovu vilu počeo da gradi 1993. godine još sa svojom tadašnjom suprugom Natalijom Martinović.

Za vreme Željkovog života u prizemlju kuće bio je poslovni prostor i poslastičarnica. Ceca veoma često voli da u svojoj kući ugosti svoju porodicu kao i svoje prijatelje, te nije nepoznato kako njen dom izgleda iznutra. I nejna djeca, posebno Anastasija, voli da se fotka po kući da te fotografije objavljuje po društvenim mrežama

Poznato je da cijena kvadrata u ovome dijelu Beograda košta oko 1.600 eura, pa po toj računici ovo velelijepno zdanje košta otprilike oko 1.600.000 eura, što svakako nije malo. Anastasija posebno voli da pozira u svome domu te na njenom fotografijama možemo da je vidimo u holu kuće, kao i ispred kamina sa svojom majkom i tetkom.

Prije par godina Ceca je odlučila da malo preuredi svoj dom i izgradi ono što joj nedostaje. Pa je tako u prizemlju kuće u sklopu sobe napravila manji bazen. ali i đakuzi. U tom dijelu kuće, veliki dio vremena, naročito ljeti provode i njena djeca, a Anastasijin kutak je napravljen baš po njenom ukusu.

 

Preporučujemo