Poznatu folk pevačicu Daru Bubamaru poslednjih godina mediji žestoko pišu zbog svog ljubavnog života, a mnoge je šokirala i njena veza sa duplo starijim muškarcem od nje koji ima samo 21 godinu. Nikada ne mareći za tuđe mišljenje, pa su i ovaj put prekinuli vezu iz samo njima znanih razloga. Poznato je da pevačica živi u Novom Sadu sa sinom Kostom, iz braka sa Milanom Kesićem, a i posle razvoda sa sinom je u dobrim odnosima upravo zbog naslednika.

Između prvih postoji savršena harmonija i kada je roditeljstvo u pitanju, zato mora da je najsrećniji Kosta, koji ima svu pažnju i ljubav roditelja iako nisu dugo zajedno. Dara svoje jedino dijete čuva od očiju javnosti i medija, ona je centar svog svijeta, zbog čega je mnoge iznenadila njena objava na Instagramu, jer je prvi put objavila Kostinu fotografiju na kojoj je napisala “Moja Sin” opis.

 

Ove fotografije su odmah privukle pažnju mnogih ljudi, a svi su bili iznenađeni što je Kosta postao pravi veliki muškarac, viši od svoje majke. Mnogi su u komentarima čestitali Darli i Milanu na zdravoj vezi dok su sina vodili na odmor u Španiju, gde su i snimljene fotografije. Kada je sin u pitanju, Dara često s ponosom ističe da je skroman, kulturan, obrazovan fudbaler za kojeg se vidi da izrasta u pravog muškarca koji mnogo liči na svog oca.

Oglasi - Advertisement